Aan alle wandelminnende bezoekers van onze website wensen wij veel leesgenot.

Ook dit jaar wensen wij jullie een goede gezondheid en vele kilometers wandelplezier.

1 juni 2021 Update coronawandelingen

De meesten van jullie hebben hierover een mail ontvangen van Maurice, maar voor de leden die nog geen mail-adres hebben bezorgd, hierbij de link naar de update van de Coronawandelingen.

Dus ... voor de leden die dit lezen en geen mail hebben ontvangen.. laat het weten aan heuten.maurice@gmail.com 🙂

17 mei 2021

Beste Postwandelaars,

Onze eerste twee ingerichte coronawandelingen van dit jaar zijn ondertussen al afgelopen, waarbij er een groot aantal wandelaars heeft kunnen genieten van de duidelijk uitgepijlde wandelingen over verschillende afstanden.

Het "Vlaanderen Wandelt" evenement blijft voorlopig ongewijzigd en zou doorgaan op 27 juni 2021, maar wegens de aanhoudende coronamaatregelen werd 'Levensloop 2021' geannuleerd en zal dit pas kunnen doorgaan in 2022. U vindt hierover een brief van de organisatie bij "andere activiteiten".

Nieuwe        puzzel

Reportage over onze "Lentewandeling"

Denise en Nico vertelden ons hunner indrukken opgedaan tijdens onze Lentewandeling.

Voor hun fotoreportage klik hier en verslag klik hier

Niet geschikt voor gevoelige voetjes......!!

Op 21 mei vertrokken Bart en Josée (zus van onze Mariette) naar Compostella. Van Burgos naar Fisterra oftewel 546 km.

Ze hebben er een Blog voor gemaakt en we mogen hen volgen op hun Pelgrimstocht naar Compostella.

Zo te zien en te horen mochten onze "pielemannen" de routes wel eens gaan verleggen.

Richting Compostella misschien.......🙂😉

Enfin..... klik hier caminoburgos.blogspot.be maar eens op en geniet van dag tot dag, mee van hun avontuurlijke tocht.