Aan alle wandelminnende bezoekers van onze website wensen wij veel leesgenot en vele kilometers wandelplezier.

29 november 2021

Beste Postwandelaars,

Graag even alles terug op een rijtje zetten.  Het Corona beestje wil van geen wijken weten.  Niemand weet nog wat kan, moet en wat mag.

Van mijne kant wil ik alle leden op de hoogte houden van de wandelingen die nog doorgaan of geannuleerd zijn en nog worden.

Zoals vorige mail aangehaald, leden zonder P.C. zijn moeilijk te bereiken.  Iedere aanpassing een brief schrijven zou een hele opgave zijn, daarom een oproep naar de leden die deze mail ontvangen, graag doorgeven in de mate van het mogelijke, waarvoor dank.

De leden die hernieuwd hebben voor 2022 alvast dank.

Als bijlage de eerstvolgende geannuleerde tochten.

G.R.T.

Maurice.

17 november 2021

De voordelen die wandelen ons brengt op gebied van gezondheid, worden uitgebreid weergegeven in de Sportgids voor senioren van Stannah.

Te bekijken onder de nieuwe rubriek wandelvoordelen.

Zeker eens bekijken!!

11 oktober 2021

Beste Postwandelaars,

De Nieuwe Postwandelaar die de meesten onder jullie al mochten ontvangen via mail of rechtstreeks in de brievenbus kan nu ook gelezen worden op deze site.

Onze clubwandeling, gevolgd door de barbecue, werd door de aanwezige clubleden verder aangevuld met een gezellige avond in familiale sfeer. De fotoreportage die hiervan werd gemaakt door Maria Derkoningen kan u bekijken onder de rubriek foto's clubwandeling 2021

Tot op één van de volgende wandelingen!!

Nieuwe        puzzel

Reportage over onze "Lentewandeling"

Denise en Nico vertelden ons hunner indrukken opgedaan tijdens onze Lentewandeling.

Voor hun fotoreportage klik hier en verslag klik hier

Niet geschikt voor gevoelige voetjes......!!

Op 21 mei vertrokken Bart en Josée (zus van onze Mariette) naar Compostella. Van Burgos naar Fisterra oftewel 546 km.

Ze hebben er een Blog voor gemaakt en we mogen hen volgen op hun Pelgrimstocht naar Compostella.

Zo te zien en te horen mochten onze "pielemannen" de routes wel eens gaan verleggen.

Richting Compostella misschien.......🙂😉

Enfin..... klik hier caminoburgos.blogspot.be maar eens op en geniet van dag tot dag, mee van hun avontuurlijke tocht.